A Balatonon tudom csak kipihenni a sok macerát?

Nem a munka borít ki, hanem az, ami újabban körülötte felgyülemlik. Mióta vállalkozásom van ugyanis, rengeteg dologra kell figyelni. Ez tényleg nem olyan, mint alkalmazottként végezni a munkádat, ahol koncentrálhatsz csakis arra, amit feladatul kaptál. Vállalkozóként akkor is kontextusba helyezve, átfogóan kell szemlélni a dolgokat, ha van egy jó könyvelőd. Persze, van az a típusú ember, aki az életét is rábízná a könyvelőre, mert ismeri személyesen, mert bízik benne, vagy ilyesmi, de én nem tudom megállni, hogy rá akarjak látni mindig mindenre magam is. Ettől feszültebb vagyok, mint régen, és azon kapom magam, hogy több pihenésre, ráadásul aktívabb pihenésre van szükségem. Olyanra, ami során tényleg elfelejtem a nyomasztó hétköznapokat, tehát nem elég, csak ellazulni valahol egy hétig.

Amint az élményszerűbb, intenzívebb programokat vadásztam, melyek során nem is juthat eszembe az otthoni légkör, a Home – BalatonPRO nevű siteon belefutottam olyasmikbe, amik biztos elterelik majd a figyelmemet bármiről. A barátnőm társaságával elmehetünk sétavitorlázásra mondjuk, a saját, gyerekkori haveri körömmel pedig hódolhatunk másik szenvedélyemnek, a ponty-horgászatnak, akár vitorláshajóról is.

Home - BalatonPRO

Ha tehát olyan kikapcsolódás-formát szeretnétek magatok is, ahol biztos lesz, ami eltereli a gondolataitokat bármiről, mert aktív élmény is, és mert ad annyit, hogy másra már ne legyen gondja a befogadónak, mert teljesen át akarja adni magad annak, amit nyújtani tud, és minden percét kiélvezni, akkor katt ide: Home – BalatonPRO. Beszámolókból tudom, hogy pezsgő, bizsergető a sok újdonság befogadása – hacsak nem rutinos vitorlabűvölő valaki, és már hozzászokott az ottani közeghez. De, aki már hozzászokott, az meg leszokni nem tud, de elsőre “üt a legnagyobbat” a hajózás katarzisa… Tiszta tengeri élmény, állítólag, a BalatonPRO “járműparkjával”. És emellett természetesen pihenni is lehet, ha úgy választ a BalatonPRO lehetőségei közül az újonnan jött érdeklődő.

A sétavitorlázás, amit a barátnőmnek is mondtam, fürdési lehetőséggel is kecsegtet egyben, a pontyhorgászaton kívül, pedig mindenféle más horgászás-típusra is nyitottak a BalatonPRO-nál – hogy a haverokkal is ki legyen elégítve minden óhajunk. Éjszakai süllőhorgászat, kősüllőzés, balinozás, vagy 3 napos, hajón alvós program a legelszántabbaknak.

Nekünk viszont tényleg a pontyhorgászat a műfajunk, és bérelni is lehet cuccokat náluk a pecához (szinte bármit), ami nekünk azért jó, mert mostanában nem voltunk, és fogalmam sincs, mikor lesz időm elmenni beszerezni dolgokat. Egészen a “nagy napig” ugyanis ugyanilyen elfoglalt leszek, de onnantól indul a buli! A nyaralásom első része a barátokkal telik majd tehát, viszont a barátnőm is alig várja már, hogy elvigyem vitorlásozni a Balatonra, így vele osztom meg természetesen a nagyobb részét a szabadságomnak. Aminek tehát szintén a Balatonon lesz a csúcspontja, úgy a vége felé. Aztán még itthon is lesz időm szusszanni egy napot.

A pontyozáshoz még egy kicsit visszatérve: A BalatonPRO etetett horgászhelyeket is tud, ahol nagyobb lehet a sikerélmény. Stégről és vitorláshajóról is pecázhatunk velük, és halradarjaik is vannak. A hajón alvást nem csak a horgászoknak ajánlják fel, hanem attól függetlenül is, nagyobb társaságoknak is lehet bérelni hajót, több napra. A fiatalabb korosztálynak, ha szintén népesen vannak, “buli-csomagok” is akadnak, melyek bevonják a tópartot is a balatoni bulikba a BalatonPRO-nál. Szórakozóhelyek, éttermek stb. Home – BalatonPRO-t beírni a keresőbe, vagy fentebb a linkre kattintva is oda juttok tehát! Ahol a legjobb és legintenzívebb programokat szervezik…