Nem csak egy jó könyvelő kell a vállalkozás elindításához, hanem székhelyszolgáltatás is

Az igaz, hogy megtalálni egy megbízható, profi könyvelőt felér a félsikerrel. Legalábbis elengedhetetlen ahhoz, hogy elinduljunk a cégalapítás útján. Mondatnánk úgy is, hogy a sikeres működés egyik alappillére. Ehhez pedig jól jön, ha nem kell hosszasan kutatni, hanem a közelben is akad. Nekem nem is lehetne nagyobb szerencsém, ugyanis az egyik kedves barátom most váltott pályát, és eldöntötte, hogy könyvelőnek tanul. Már alig várom, hogy végezzen, hiszen emberileg is nagyon hiszek benne, a tudásában is bízom, így mi kellhet még?

A székhelyszolgáltatás igénybevétele azért mindenesetre nem árt. A bt és kft alapítás költségeit áttekintve eldönthetjük, hogy saját székhellyel, budapesti vagy újlengyeli székhellyel vágunk neki a nagy kalandnak – mindezekről és az árazásról részletesebben a topcegalapitas.eu oldalon olvashatunk. A cég profilja az, hogy segítsen más cégeknek az indulásban, vagy akár a cégmódosítással kapcsolatos feladatokban is. A bt és a kft alapítás költségei függnek attól is, hogy saját székhellyel vagy egy általuk biztosítottal vágunk bele az új fejezetbe. Amennyiben szeretnénk iparűzési adó mentes helyszínt választani, úgy döntsünk Újlengyel mellett. De Budapest is jó opció lehet. A székhelyszolgáltatás részletes tartalma mindkét helyen lenyűgöző, jó tudni, hogy ennyi teher lekerülhet a vezető válláról ilyen esetben. Akár már 17 900 Ft-tól elindíthatjuk a cégünket, de a teljes körű ajánlatról – ahogyan már korábban is írtam – a weboldalon lehet részletesebb adatokat találni.

kft alapítás költségei

Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a site-ot, nem csak azoknak, akik a kft alapítás költségei felől szeretnének érdeklődni. Még a szükséges dokumentumokról és a folyamatról is olvashatunk listába szedve. ha tehát székhelyszolgáltatásra, cégmódosításra van szükséged, szívből ajánlom a topcegalapitas.eu oldalt!