Könyvelőként is fontos a gumiabroncs – GumiDiszkont a megoldás!

Habár főként csak munkába járásra használom az autómat, nem szeretem, ha rossz minőségű a gumi a kerekeimen. Ha már van egy szép autóm, akkor legyen hozzá egy szép felnim és egy szép abroncsom. Ugyanis általában ezt vesszük észre elsők között egy mellettünk elhaladó autón. Fokozottan ügyelek biztonságra és mindig figyelem a gumik kopását is. Amikor pedig úgy látom, hogy megérett egy gumicsere, akkor felkeresem a GumiDiszkont oldalát és megkeresem a legjobb lehetőséget a számomra. Általában nagyon könnyen megy a szuper kereső segítségének köszönhetően. És hogy mit is kínál nekünk ez a kiváló oldal?

Minőség, kedvező árak, gyors kiszállítás = GumiDiszkont

Ez a felsorolás szerintem megannyi ember figyelmét azonnal felhívja, ám nem csak üres szavakkal dobálózunk. A GumiDiszkont-nak az a filozófiája, hogy a vásárlók számára a legjobbat tudják nyújtani és ezért nap, mint nap tesznek. A minőség megkérdőjelezhetetlen mind a termékek, mind pedig a szolgáltatások terén. Az ügyfélszolgálat vevőorientációja is nagyon sokat dob az értékelésemen, ugyanis teljesen elveszve hívtam fel őket első alkalommal. Szerencsére az ügyintéző végtelenül türelmes és készséges volt velem, minden kérdésemre választ adott és nagyban megkönnyítette a döntésemet az ajánlásaival.

Ezen felül az oldalon lévő blog felületre sem lehet panaszom, hiszen azokból a rövid cikkekből is nagyon sokat sikerült tanulnom. Megtudtam, hogy mikor kell téliről nyárira váltani, mik a magasabb minőségű gumiknak az előnyei, illetve a többi gumifajtáról és kapcsolódó dolgokról is számos segítség áll a rendelkezésünkre. Jobbat aligha kívánhatna egy vásárló!

Mindezek mellett még ott van a hihetetlenül kedvező ár és a szuperül kalkulált ár-érték arány, mellyel dolgoznak nap, mint nap. A készlet folyamatosan frissül, mindig az aktuálisan készleten lévő termékeket látjuk az aktuális áraikkal. Ami ugyebár nagyon fontos, hiszen senki sem szeretne heteket várni a rendelésére, ha egyszer meg tudja kapni pár napon belül.

Pontosan hogyan is zajlik a kiszállítás? – Egy nap alatt nálad lehet a termék

A GumiDiszkont sosem okoz csalódást, hiszen az időben leadott rendeléseket már másnap kiszállítják. Ez aztán a minőségi szolgáltatás, igaz? A rendelést könnyedén össze tudjuk válogatni és utána csak pár lépés választ el minket attól, hogy nálunk legyen a termék. Gyorsan le tudjuk adni a rendelést, hiszen csupán a legszükségesebb adatokat kell megadnunk, majd kiválaszthatjuk az utánvétes fizetést és készen is lennénk. Semmi felesleges pipálgatás és elfogadás, csak a legszükségesebb lépések és már a visszaigazoló e-mail landolt is a fiókunkban. Ha szerencsénk van, már másnap nálunk lesz a termék.

Nagyon elégedett vagyok a GumiDiszkont szolgáltatásaival és nem csodálom azt, hogy ilyen nagy készlet kell, hogy ki tudják szolgálni a vásárlókat. Valószínűleg mindig csörög a telefon és állandóan mennek a futárok, hiszen egy ilyen kiváló szolgáltatásra mindig igény van. Örülök, hogy rájuk akadtam és mindig innen fogom rendelni a gumijaimat. Eddig sem volt rájuk panaszom sose, ezután sem lesz, biztos vagyok benne!