Minden az apró részletekben rejlik

A minap egy könyvelőirodában ültem az új albérletem bérleti szerződését olvasva, amikor is megfogalmazódott bennem, hogy mennyire is fontos odafigyelni az apró részletekre. Például, ha egy ilyen szerződést nem olvasol át elég tüzetesen, könnyen meglehet a baj a későbbiekben egy ártalmatlannak tűnő cselekedet miatt is.

Én pedig aztán pláne egy nagyon figyelmetlen ember vagyok, aki legtöbbször csak a nagy képet nézi, és elfelejt kellő figyelmet fordítani a kis dolgokra. Ezért is kellett múltkor szerelőhöz vinnem az autómat. Klímatöltés miatt vittem be a megszokott helyre, a Méta Autószervizbe, ugyanis a klíma nem csak nem hűtött, de még kellemetlen szagot is árasztott magából. Amikor a szerelő megkérdezte, hogy mikor volt utoljára tisztítva a klímám, csak a fejemet vakargattam. Mindig csak arra figyeltem, hogy a futóművel, a motorral, na meg a fékekkel minden rendben legyen, az ilyen “apróságokról” pedig teljesen elfeledkeztem.

Mázlim, hogy egy ilyen jó szerviz van a tarsolyomban, és a metaautoszerviz.hu nevű oldalukon már másnapra tudtam időpontot foglalni a szolgáltatásra. Klímatöltés mellett egy alapos tisztítást és fertőtlenítést is kapott a rendszer, így most egy jó darabig tényleg nem kell majd aggódnom emiatt.

A kisebb-nagyobb problémákkal bátran forduljatok ti is a Méta szervizhez. Én csak ajánlani tudom őket, és biztos vagyok benne, hogyha átnézitek weboldalukat, titeket is ugyanúgy megnyernek, mint engem. Végigböngészhetitek ott a szolgáltatásaikat, az áraikat, és ahogy említettem, időpontot is tudtok foglalni online. Még ha olyan figyelmetlenek is vagytok mint én, velük karöltve könnyen túllendülhettek minden felmerülő problémán, ami az autótokkal kapcsolatban felmerül!

Klímatöltés