A könyvelők is ügyetlenek néha, de az lehet menő is

Külsős könyvelőként végeztem néhány évig rendszeresen közös ülést egy vállalkozóval, aki megbízott engem vállalatának anyagi eszközeiről, pénzforrásairól és ezek változásainak bürokratikus pénzügyi feljegyzéseinek elkészítésével és vezetésével, én pedig ezen alkalmakkor beszámoltam neki a helyesen vezetett munkámról, meg persze egyebekről is, hiszen komám volt ő már akkor hatodik éve. 

Épp a távkönyvelés gondolatát szakítottam félbe, amikor ráeszméltem, hogy aznapi közös ülésünkön rossz ötlet volt felkínálni a feleségem tegnap elkészített disznótoros sült kolbászát s még rosszabb ötlet volt barbecue szósszal rámenni, hiszen egy balul sikerült luft harapásával az egész falat vállalkozó komám pólóján landolt művészi foltot hagyva a ruhadarabon. Összenéztünk, hirtelenjében mindkettőnkben ugyanaz az őrült gondolat fogant meg: Ezt rá kell nyomtatni egy pólóra a https://lolmarkt.hu/ oldalon.

Ha póló nyomtatás, akkor https://lolmarkt.hu/. Ez valahogy megkérdőjelezhetetlen. Nemcsak azért mert, 1-2 nap alatt legyártják és akár ugyanennyi idő alatt ki is szállítják, hanem azért is, mert ha épp nem nyomtatni akar az ember, akkor is nehezen talál olyan alkalmat, amire ne találna az oldalon megfelelő terméket. Beszélhetnénk itt akár babavárásról, edzésről, vadászatról, hétvégi buliról, de akár munkáról is. Ha téma pedig épp nincs, akkor válogathatunk célszemély kérdésében, ahol szintén megtaláljuk a pároktól, az apákon át, a kismamáknak szóló pólókig az épp’ megfelelő darabot.

https://lolmarkt.hu/

Márka tekintetében sem kell félnünk, hiszen Gildan Premium Cotton és Gildan Softstyle pólók minősége igencsak kedvező, bár ez nem meglepő a kiváló minőségű prémium pamut vagy pamut-poliészter keverék alapanyagú ruhadaraboktól, melyekkel a https://lolmarkt.hu/ -nál dolgoznak.

Évekig jó minőségű póló szolgáltatásával lopják be magukat szívünkbe, melyeknél törekszenek mindig a legjobb, legújabb technológiával dolgozni, mint a szitanyomás vagy a digitális/DTF nyomtatóval való munka, melynél bizalmamat jobban csak az országosan 13 üzletben való elérhetőség és a véletlen rossz méretű póló rendelésekor 14 napon belüli díjmentes kicserélés erősíti meg jobban. 

Az egészet megkoronázza, hogy esetleges külföldön tartózkodásunkkor is van lehetőség rendelni, mely során még követhetjük is csomagunkat egy csomagkövetési azonosítóval, melyet email-ben kapunk meg, ha átadták a pólóinkat a futárszolgálatnak. Ám ezt sem kell minden órában figyelni, hogy mikor is fog megérkezni a termékünk, hiszen a szolgáltatás része, hogy a kiszállítás napján egy SMS figyelmeztet majd minket az érkező csomagról, hogy gördülékenyebben tudjuk tervezni a napunkat.

Ha bármivel gond adódna sem kell kardunkba dőlnünk, hiszen ügyfélszolgálatuk hétfőtől csütörtökig reggel 8 óra és délután 4 óra között készséggel rendelkezésünkre áll, ez természetesen péntekre is igaz, csupán egy órányival hamarabbi műszakzárással, délután 3 órakor.

Sok jót mondhatnék még a vállalkozásról, ám helyette inkább szavakba öntöm s nekik küldöm el köszönőlevelemben a barátaim nevében is, kik közül többen életük ajándékaként emlegetik a disznótorfoltos pólókat.