A könyvelőmnek ajánlottam jó duguláselhárítót

Van egy könyvelő hölgy, aki már nagyon régóta könyvel nekem. Nagyon hálás vagyok neki, sokszor szívességből is megteszi, pedig én sohasem kértem meg ilyenre. Olyan jóban lettünk az évek során, hogy ma már a munkán kívül is össze szoktunk futni, és mindenféléről szoktunk beszélgetni. Olyan bensőségesebb témák is előkerülnek sokszor, amiket az ember a közeli barátaival szokott megbeszélni. A könyvelőm panaszkodott, hogy eldugult a kádjuknál a lefolyó előző este, és mivel nem tudtak kit kihívni, otthoni módszerekkel próbálták a dolgot megoldani inkább kevesebb, mint több sikerrel. Nincs egy olyan szakember, akit ismernének, és nyugodt szívvel elhívnának, hogy szüntesse meg a problémát. Ekkor mondtam is neki, hogy ne aggódjon, nekem van egy nagyon jó tippem duguláselhárító tekintetében. Amikor a férjemmel hasonló gondokkal küzdöttünk, mi sem ismertünk senkit, így véletlenszerűen kihívtuk a vizgazfutesszerelo24.hu szakembereit. Azóta is hálásak vagyunk a sorsnak, hogy ez így alakult, mert nagyon jó szakembereket ismertünk meg a személyükben. Ajánlottam neki, hogy látogasson el a vállalat honlapjára, ott minden hasznos információt meg fog találni.

Én is innen tudtam meg, hogy manapság kétféle duguláselhárító szakember létezik. Az egyik az a fajta, aki elvégezte a szükséges tanulmányokat, és valóban ért is az érintett probléma elhárításához, a másik pedig az a típus, aki látott már duguláselhárítást, beszerzett ehhez a művelethez néhány szükséges eszközt, viszont, ha a probléma összetettebb, akkor már széttárja a kezét, és nem tud segíteni. A vizgazfutesszerelo24.hu büszkén hirdeti, hogy a náluk dolgozó szakemberek az első kategóriába tartoznak mind, és még nem volt olyan dugulási probléma, amelyet ne tudtak volna elhárítani.

Szintén olvasható a weboldalon, hogy a dugulás elhárításához alapvetően háromféle módszert szoktak alkalmazni. Az első a nagy nyomású ipari pumpa, amely a háztartási WC pumpához hasonló elven működik. Ennek esetében a dugulás keletkezése helyén nagy nyomású vízsugárral túlnyomást keletkeztetnek, ennek következtében szűnik meg a dugulás. A másik a spirálos duguláselhárító berendezés, azaz hétköznapi nevén a csőgörény. Itt egy acélspirál megy végig a csőben, amely folyamatosan lekaparja a cső oldaláról a szennyeződéseket, a dugulást pedig ledarálja. A harmadik típus pedig a víztúlnyomásos berendezés, amelynek segítségével az igazán nagy átmérőjű csövekben szokták megszüntetni a dugulást, gyakorlatilag a vízsugár szét fogja vágni azt.

Emlékszem, mindezek az információk az első olvasáskor nagyon meggyőzőek voltak számomra, és a mesélésemkor ugyanígy érzett a könyvelőm is. Mondtam azt is, hogy ha nagy a vészhelyzet, akkor a szakemberek akár egy órán belül is a helyszínre tudnak sietni. Itt felkiáltott a könyvelőm, hogy ó, ha ezt előző nap tudta volna, amikor a kádnál a lefolyó eldugult! A weboldalukon visszahívást is lehet kérni, ebben az esetben nincs más dolgunk, mint megadni a nevünket, telefonszámunkat, e – mail címünket, illetve röviden össze kell foglalni, hogy mivel kapcsolatban szeretnénk visszahívást kérni. Én szeretem, ha egy weboldalon van ilyen lehetőség, hiszen így nem kell amiatt aggódnom, hogy alkalmatlan időpontban telefonálok. Így a munkatársak akkor hívnak vissza, amikor nekik kényelmes. Az elmeséltek alapján nagyon szimpatikussá vált a könyvelőm számára a vizgazfutesszerelo24.hu vállalata, Mondta, hogy ki is fog hívni egy duguláselhárítót azonnal, ahogy hazaért, hogy minél hamarabb megszüntessék a problémát. Elmondta, hogy örült, hogy egy új, jó minőségű szolgáltatást ismert meg.