A könyvelőm ajánlotta az annataska.hu-t

Van egy saját kis vállalkozásom, ami az elmúlt időszakban kezdett felfutni. Több volt a bevételem, több volt a megrendelésem is, egy szóval elkezdtem bővülni. Ennek nagyon örültem, mert éreztem, hogy végre kezd beérni az a sok munka, amit belefektettem ebbe az egészbe. Az emberek hajlamosak idealizálni azt, ha az ember vállalkozó. Sokan mondják, hogy milyen jó nekem, mert akkor dolgozom, amikor akarok. Ez igazából egyáltalán nincs így. Aki vállalkozó, az szerintem egyetért velem, hogy minden egyes megrendelésnél az ember úgy gondolja, hogy ez lesz az utolsó, ezért igyekszik minél több munkát elvállalni. Természetesen ez nincs így, mert jó szakemberekre mindig nagy a kereslet. Továbbá, ami nehezíti még a vállalkozó létet, az szerintem a bürokrácia. Én nem is tudom egyedül vinni ezt az egészet, de szerencsére találtam egy profi könyvelőt, aki elintéz nekem mindent, ami a papírmunkával kapcsolatos, így én tudok foglalkozni az érdemi munkával. Egyik héten, mikor mentem a könyvelőmhöz szokás szerint, láttam az irodájában egy új táskát. Végül rákérdeztem, honnan van, annyira tetszett. Ekkor elmondta a könyvelőm, hogy az annataska.hu oldaláról vásárolta, és ezen kívül nagyon sok jó női válltáska található meg ezen az oldalon.

Úgy voltam vele, hogy megnézem ezeket a női válltáskákat, mert már nekem is esedékes volt egy újat venni, mert a régi táskám már nagyon kopott volt. Vállalkozóként különösen oda kell figyelnem a megjelenésemre, ha ügyféllel találkozom, aminek része a szép táska is. Láttam, hogy mindenféle színben kaphatóak. Nekem nem volt kifejezett tervem, hogy milyen színű legyen a női válltáska, de úgy voltam vele, hogy elsőként mindenképp valami semleges színű kellene, hogy menjen minél több ruhámhoz. Hogy csak ebben a két színben keresgélhessek, segítségül hívtam a szűrőket, ahol többek között színekre lebontva is le lehet csökkenteni a találatok számát. Így nem kell például egy csomó rózsaszínt vagy kéket végignéznem. Nekem ez a funkció azért is jön jól, mert így kevesebb a lehetőség arra, hogy kiválasszak és vegyek még egy táskát, ami eredetileg nem volt tervben csak azért, mert nagyon tetszik.

Láttam, hogy van az oldalnak hűségprogramja. Rögtön felkeltette az érdeklődésem, mert mindig igyekszem ezekbe a programokba csatlakozni, ha új helyen regisztrálok. Ugyanis általában szoktak adni néhány százalék kedvezményt. Ez az annataska.hu esetében úgy alakul, hogy a megvásárolt termék értékének egy bizonyos részét kapjuk vissza, és azt a következő vásárlások alkalmával lehet felhasználni. Olvastam a Hűségprogram menüpont alatt, hogy teljes árú termék vásárlása esetén a vételár bruttó 5%-át, kedvezményes árú válltáska esetén pedig a vételárnak a bruttó 3%-át fogjuk megkapni. Én már ezzel is elégedett vagyok, hiszen minden megspórolt forintomnak örülök. Magyaráztam is a férjemnek, hogy milyen jó hűségprogram van az annataska.hu-nál, de egy kicsit lehűtötte a lelkesedésem azzal, hogy egy kicsit higgadjak le, mielőtt össze – vissza kezdek bele a vásárlásba. Természetesen hallgattam rá, nem vásároltam össze mindent, hanem inkább néhány nem olcsó, de minőségi darabot vásárlok az annataska.hu weboldaláról. Nem csak nekem, hanem a férjemnek is nagyon tetszett a táska, és zöld utat kaptam, hogy máskor is innen vásároljak. Biztos vagyok benne, hogy a tervezett táskákat mind innen fogok beszerezni, mert tudom, hogy nagyon jó a minőségük, de egyik se megfizethetetlen.