Könyvelő vagyok, de a hitelekhez sajnos én sem értek!

Sokan azt hiszik, hogy mivel könyvelő vagyok és az pénzügyi terület, mindenkinek tudok hitelekkel kapcsolatban tanácsokat adni. Pedig ez elég téves feltételezés, hiszen nem vagyok tisztában az aktuális hitel lehetőségekkel, kamatok alakulásával, semmivel sem. Én csak könyvelek, annak nincs köze az ilyesmihez.

Mikor valaki így jön hozzám, hogy hitellel kapcsolatos tanácsot kérne, mindig elutasítom a kérését és tovább irányítom egy szakértőhöz.

Nekem legutóbb, mikor lakáshitelt vettem fel, a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldal egyik munkatársa segített abban, hogy jobban átlássam az aktuális banki hiteleket.

A cég neve Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban. itt olyan emberek dolgoznak, akik valóban naprakészek a hitelekkel és biztosításokkal kapcsolatban. Itt tudják, hogyan lehet jobb törlesztőket, kevesebb kamatot szerezni. Tudják, melyik bank milyen hitelt kínál, hol kell plusz számlát nyitni, hol nem szükséges az ilyesmi.

Itt a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldalnál nem csak a levegőbe beszélnek. Amikor találkoztam az egyik pénzügyes kollégájukkal, akkor mindent kiszámoltunk, sorra vettük a lehetőségeimet, és végül ajánlott egy megoldást, ami matematikailag a legjobbnak tűnt.

Nekem abszolút csak pozitív tapasztalatom van a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldallal, éppen ezért ajánlom őket mindenkinek, akinek hitelre vagy biztosításra van szüksége és nem tudja, merre induljon el.

Elég sok bank és biztosító van, érthető, hogy sokan nem tudnak eligazodni ezeknek az ajánlataiban.

Ezért van a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban cég is, ahol az a cél, hogy az olyan embereknek, mint én is vagyok, legyen segítsége a mindennapi pénzügyekkel kapcsolatban.

A cégnél nagyon kedvesek, türelmesek, én abszolút meg voltam elégedve velük minden szempontból. Az ajánlat, a hitel, amit választottunk az is nagyon jó, valóban jó kondíciókat sikerült találnunk.

Itt tényleg mindenki érti a dolgát. Szerintem sokkal egyszerűbb, ha aki hitelt szeretne, felkeresi ezt a céget és velük egyeztet ezzel kapcsolatban, mint hogy bankról bankra járva tájékozódjon az összes lehetőségről. Az rengeteg időbe és energiába kerül, ezeket így mind meg lehet spórolni és szerintem az eredmény is sokkal jobb lesz, hiszen könnyebb egy szakértő útmutatásai alapján dönteni, mint egyedül, hozzá nem értőként.