Pénzügyesnek lenni már egyetemistaként is könnyű?

Amikor először hallottam a Topiwork.hu-ról (https://topiwork.hu), egy újabb online munkaerő-piaci platformnak gondoltam. Egyetemistaként kerestem afféle “diákmelót”. Itt van ilyesmi is, de már látom, hogy ez a platform, a https://topiwork.hu többet nyújt ennél. És más diákmunka közvetítőknél is.

A felülete is már eleve, első ránézésre valami más volt. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy ez a weboldal többet adhat, mint amit megszoktam. Vállaltam én már diákmelót máshol is, de ennyire semmi nem volt professzionalizálva.

Az oldal dizájna egyszerű, mégis letisztult és modern, mindenben megkönnyítette a rajta való navigációt. Az, hogy gyorsan és könnyedén találtam pénzügyi munkaköröket, már az elején pozitív benyomást keltett. Ezt tanulom – ez kellett nekem. A platform különlegessége abban rejlett, hogy számos szabadúszó és cég közül válogathattam, akik kifejezetten a könyvelési területre is specializálódtak. Ez pedig az, ami a pénzügyön belül engem érdekel.

Szóval, én könyvelő szeretnék lenni, ezt tanulom, így szakmai fejlődés is jó volna a pénzkereset opciói mellett. Ez a szűrési lehetőség hatalmas előnyt jelentett, hiszen így csak azokkal az ajánlatokkal kellett foglalkoznom, amik valóban relevánsak voltak számomra. Látjátok erről beszéltem: nem csak funkcióiban több ez az oldal, hanem az egyetemistáknak ki is nyit egy világot. És itt már nem is csak az oldalról beszélek csupán, hanem a mögötte álló társaságról, illetve, ahogy mondják: iskolaszövetkezetről. A https://topiwork.hu olyanok kezében van, akik nagy perspektívában gondolkodnak munkáról, tanulmányok folytatásáról, gazdaságról és különböző iparágakról.

Egyik reggel, miután újra átböngésztem a platform kínálatát, találtam egy könyvelői álláshirdetést, aki kifejezetten kisvállalkozásokkal dolgozott, és széleskörű tapasztalattal rendelkezett az én iparágamban is. Ráadásul az ügyfélvélemények más oldalakon pont róla rendkívül pozitívak voltak, ami még inkább meggyőzött. Ezután a Topi mindent intézett, hogy elmehessek hozzá állásinterjúra. Egyfajta segítőnek jelentkeztem. Ahogy egyébként is sokat segítenek az online ügyintézés lehetőségével a Topinál és hosszas írásokban el is magyarázzák, hogyan írjunk önéletrajzot, hogyan érkezzünk egy állásinterjúra stb.

Magának az interjúztatásnak egy részét is átvállalják, van, hogy online tesztet iratnak velünk, hogy alkalmasak vagyunk-e. És rendkívül gyorsan összehoznak a náluk megforduló (potenciális) munkáltatókkal.

A következő lépésben tehát felvettem a kapcsolatot az illető könyvelővel a Topiwork rendszerén keresztül. A válasz gyorsan érkezett, és már az első üzenetváltás során éreztem a szakmai hozzáértést és az ügyfélközpontúságot. Megbeszéltünk egy online konzultációt, ahol részletesen átbeszélhettük a munka részleteit. A könyvelő pontosan értette, nekem mire van szükségem, és az is egyértelmű volt, hogy ő miket vár el. A várható bérezésről előzetesen tájékoztatott a Topi és minden stimmelt ebben is.

Az együttműködés során folyamatosan azt éreztem, hogy valóban a legjobb kezekben vagyok. A Topiwork nem csak egy eszköz volt ahhoz, hogy munkát, ezáltal szakmai előmenetelt találhassak, hanem egy olyan közösséget is nyújtott, ahol a szolgáltatók és az ügyfelek közötti kommunikáció zökkenőmentes és támogató. Az, hogy a platform kifejezetten magas színvonalat képvisel a szakmai hitelesség terén, csak tovább erősítette a bizalmamat.

Összességében a Topiwork.hu-val szerzett tapasztalatom pozitívan változtatta meg a hozzáállásomat az online szolgáltatásokhoz is. Ez a pozitív tapasztalat arra ösztönzött, hogy más szolgáltatási területeken is a Topiwork.hu-t válasszam elsődleges forrásként. A gyakran ismételt kérdések mellett a leírásaikat és a blogcikkeiket is érdemes olvasgatni. De a munkakeresés terén mi sem egyszerűbb náluk… Vannak kategóriák: mérnöki, fizikai munka stb. És ott van minden, amit az állásokról tudni kell. Nem érhet meglepetés.

Végül is, ha egy platform képes ilyen személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, miért is keresnék máshol? A Topiwork.hu több, mint egy weboldal. Ez egy olyan közösség, ahol a profizmus és az ügyfélközpontúság találkozik, és ahol minden egyes interakció bizonyítja, hogy a jó szolgáltatásokhoz nem kell kompromisszumot kötni. Ha te is egy olyan platformot keresel, ahol valóban értékelik az elhivatottságot, te pedig mindenek fölé értékeled a profizmust és a korrektséget, akkor ők tökéletes megoldásokat kínálnak, az elvárásaik pedig nem túl nagyok (minimális tagdíj, online ügyintézés, stb.) A Topiwork.hu-t bármely egyetemistának bátran ajánlom.